top of page

Als chef en horecaondernemer hebt u vaak heel veel op uw bord. U moet ervoor zorgen dat uw horecazaak goed draait, dat uw financiële toestand stabiel is en dat u uw planning kunt uitvoeren.

 
 

Ook een goede teamspirit is belangrijk dus moet u op een efficiënte manier uw team leiden. Daarnaast moet u ook uw klanten tevreden houden en ... hopelijk nog wat tijd vinden voor uzelf.

Lijkt u dit een onmogelijke opgave?

Heeft u problemen om dit alles goed georganiseerd te krijgen?

Timemanagement én een goede concrete personeelsplanning kunnen u hierbij zeker helpen!

3Dcover2023.png
Promobeeld 1.png
Promobeeld 7.png

De verschillende functies van de Strategische planner van de chef 2023

  

Hij is er weer: de jaarlijkse planner die u helpt om uw horecazaak efficiënter uit te baten.

 

Voor wie deze planner nog niet kent licht ik hieronder graag de belangrijkste functies van deze planner toe.

Functie 1: Contentplanning events en feestdagen 

 

Feestdagen en vakantieperiodes zijn hoogdagen voor de horeca. Als u van deze dagen een succes wil maken, dan is het belangrijk deze ruim van tevoren in te plannen. Helaas loopt het daar soms fout… U bent druk met uw zaak bezig en de dagen, weken en seizoenen volgen zich in een razendsnel tempo op. Door elke dag nauwkeurig de dagen af te vinken op de kalender die in uw keuken hangt komt u onvermijdelijk voor onaangename verrassingen te staan.

 

De Strategische planner van de chef houdt de hoogdagen voor de horeca zelf voor u bij. Dit doet de planner aan de hand van een totaal overzicht van de belangrijke dagen, feestdagen, vakanties
en seizoenen. Maar er is meer: bij de maand- en weekoverzichten wordt u regelmatig herinnerd aan deze dagen zodat u ruim van tevoren een efficiënte planning kunt opmaken. 

Functie 2: Uurrooster personeel

 

Een strategische planning is belangrijk bij elk aspect van het uitbaten van uw horecazaak. Niet in het minst wat uw personeel betreft. Het is vandaag de dag niet makkelijk om gemotiveerde, deskundige en gespecialiseerde medewerkers te vinden in de horeca. Daarom is een efficiënte en strategische personeelsplanning belangrijker dan ooit. Ook hierbij kan de Strategische planner van de chef u helpen.

 

Bij het begin van elke maand vindt u een handig uurrooster voor uw medewerkers die u zelf kunt invullen. Deze planning wordt opgesplitst volgens de verschillende afdelingen binnen uw horecazaak: de keuken, de afwas en de zaal. Door het doeltreffend inplannen van uw medewerkers krijgt u de juiste mensen op de juiste plaats en komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Klik hier om de Strategische planner van de chef 2023 te bestellen

 
Promobeeld 2.png
Promobeeld 6.png

Functie 3: Seizoenen vissoorten

 

Misschien denkt u bij seizoensgebonden producten meteen aan fruit en groenten maar ook vissoorten kunt u beter in hun ‘eigen’ seizoen bereiden. Dan hebben vissen namelijk precies het juiste voedsel beschikbaar waardoor het visvlees van topkwaliteit is. Maar gerechten met seizoensgebonden vissoorten hebben nog een bijkomend voordeel. In deze financieel turbulente tijden let de consument meer dan ooit op zijn portemonnee.

 

Door seizoensgebonden vissoorten te gebruiken kunt uw gasten uw visgerechten goedkoper aanbieden. Daarom vindt u in de Strategische planner van de chef een uitgebreide lijst van seizoensgebonden vissoorten. In deze handige kalender wordt voor elke vissoort aangeduid in welke maanden van het jaar de vis het beste gegeten wordt. 

Functie 4: Seizoenen groenten en fruit

 

Het is fijn om exclusieve groenten of fruit aan te bieden buiten het seizoen. Hier hangt echter een behoorlijk prijskaartje aan vast. Niet-seizoensgebonden producten zijn duurder in aankoop en de voedingswaarde is niet optimaal. De natuur is in veel opzichten slimmer dan de mensheid. De vitaminen en mineralen die seizoensgebonden producten bevatten zijn precies deze die ons lichaam in dat jaargetijde nodig heeft.

 

Seizoensgebonden producten hoeven trouwens ook niet over lange afstand getransporteerd te worden, wat beter is voor het milieu. Omwille van al deze voordelen redenen bevat de Strategische planner van de chef 2023 een uitgebreide lijst van seizoensgebonden producten. 

 

Functie 5: Reminders voor planning 

 

Als horeca-uitbater heeft u het altijd druk. Het is geen geheim dat hoe drukker we het hebben hoe sneller de tijd lijkt te gaan. Voor u het goed en wel beseft staan de volgende bijzondere dagen, seizoenen en vakanties alweer voor de deur.

 

De Strategische planner van de chef houdt deze dagen niet alleen zorgvuldig voor u bij maar herinnert u op tijd en stond aan de belangrijke dagen die u te wachten staan. Deze reminders zijn voor u belangrijke geheugensteuntjes! U kunt zich concentreren op het heden en aan de hand van deze geheugensteuntjes kunt u strategisch plannen voor de toekomst.


Nu bent u vast en zeker benieuwd naar de ‘Strategische planner van de chef 2023’!

Klik hier om de Strategische planner van de chef 2023 te bestellen

Strategische planner van de chef 2023

bottom of page